Osallistujat

17.8.2011

Arvostelu: Rakkauden polku (pohdiskeleva essee)

Aivan uskomatonta tekstiä! Tätä esseetä lukiessani tunsin kuin se olisi ollut suoraan mestarikirjoittajan kynästä! Siinä oli ihanan kriittinen näkemys, joka oli perusteltu niin hyvin, että se vakuutti lukijan täysin. Tykkäsin myös paljon siitä, miten tässä oli nimetty kaikki ilmiöt ja yksityiskohdat, jotka tulevat mieleen puhuttaessa romantiikan historiasta. Kun kirjoitin omaa esseetäni, tuntui kuin en saisi oikein päähäni oikeita sanoja, ja ne kaikki löytyivät prikulleen tästä!

Mukana oli myös sopivasti faktaa, joka antoi esseelle kypsän ja uskottavan sävyn. Kaikki maininnat teoksista ja erityisesti lopussa oleva Platonin lainaus olivat mahtavia! Tämä sai minut kerta kaikkiaan mykistymään. Mitä näin mainioon esseeseen voisi lisätä? Tarvitaan joku minua fiksumpi analysoimaan tämä, vaikka uskon, että jopa ylioppilaslautakunta heltyisi antamaan tälle täydet pisteet.

2 kommenttia:

Julledemus kirjoitti...

Hei! Milloin aiotte jatkaa kirjoittelua? Kai se vielä jatkuu? :)

s kirjoitti...

Joo, on kyllä tarkoituksena jatkaa! :) Molemmilla on vaan ollut nyt opiskelukiireitä, mutta kunhan ne kohta tästä hellittävät, niin eiköhän tekstejä tule lisää!