Osallistujat

20.3.2014

Reinkarnaatio!

Hei! Yritin kovasti keksiä hyviä tekosyitä sille, että blogissa on ollut pitkä hiljainen kausi. Kirjoittajat kaapattiin Tralfamadoren planeetalle? Talviunemme kestivät tavallista pidempään? En siis keksinyt yhtään.
 Totuushan on tällainen. S asui jossain miljoonan kilometrin päässä hirveässä hulinassa, tasapainoili opiskelijabileiden ja kirjapinojen kanssa, V nyhjäsi vaan kotisohvalla ja pakoili kaikkea vastuuta. S ei ehtinyt, V ei jaksanut.
 Mutta nyt he ovat valmiita uuteen yritykseen! Kiireestä ja väsymyksestä huolimatta!

Eli ensiksi, vireille laitetaan uusi kirjoitustehtävä:
Kirjoita fiktiivinen tarina itsestäsi. Minne S/V katosi ja mitä hän teki koko tämän hiljaisen kauden ajan? Ideoita ja aiheita voi ottaa oikeasta elämästä tai sitten kirjoittaa ihan puuta heinää! Anything goes!
Kirjoituksen takarajaksi ehdottaisin 30.3. ja arvostelut vaikkapa viikon sisään?

Ja toiseksi, yritän kovasti saada aikaan arvostelun S:n viimeisimmästä tekstistä vielä ennen uusien tarinoiden ilmestymistä.

Ja viimeiseksi, S, olisiko sinustakin aika päivittää blogin ulkomuotoa? Mulla on kovasti mielessä joku tosi värikäs, rönsyilevä ja ylitsepursuava puutarha, jota ei ole kitketty tai laitettu vuosikausiin. Ja muutenkin, tulee kevät ja tulee kesä, olisi kiva saada tänne jotain väriä?


1 kommentti:

s kirjoitti...

Aivan mahtavia ideoita kaikki! Nyt on tosiaan kova yritys saada blogi (ja kirjoittajat itse) takaisin jaloilleen, ja mikä olisikaan otollisempi aika luovuuden kukoistukselle kuin kevät? Saat vapaat kädet ulkomuodon suhteen, muutos olisi tosiaan jo paikallaan. Kirjoitusideakin on aivan loistava, nyt vain sen kimppuun!