Osallistujat

3.4.2012

infoa tekstilleni

Hei, tilanne on nyt se, että kirje-kuvasta antamani tekstitehtävä riistäytyi vähän käsistä, kun keksin ihan mielettömän idean. Yksinkertaisesi sitä on mahdotonta typistää tarpeeksi lyhyeksi tähän blogiin liitettäväksi, enkä myöskään tiedä milloin saan sen valmiiksi jos ylipäätään saan...
Joten ajattelin laittaa tähän pätkän tekstin alusta, siihen asti että lukijalle selviää aasinsilta annettuun kuvaan. Ehkä. Ei sanatarkasti mutta symbolisesti, kirje - viesti....
Haluaisin tähdentää, että ne hahmot ja persoonallisuudet, jotka tekstissä esiintyvät, eivät pääse näyttämään koko funktiotaan tässä leikatussa kohtauksessa, ja että aion syventää niiden osuutta juoneen sitten kun tekstiä tulee lisää.
Haluaisin s:lta(ja miksei lukijoiltakin) ihan erityisen tarkkaa ja kriittistä palautetta ja mielipiteitä seuraaviin asioihin: [lue kysymykset vasta tekstin lukemisen jälkeen]
- onko sivuhenkilöiden omat elämät (Richardin onneton perhe-elämä ja Ilonan äärifeminismi) mielestäsi tarpeeksi kiinnostavia niin että niitä kannattaisi jatkaa ja syventää, ja liittää jotenkin päähenkilöiden elämiin?
- Onko eri henkilöiden kielet tarpeeksi erilaisia toisistaan, ts. toimiiko puhekielisyys eri henkilöillä?
- erityisesti kuuromykkyyttä ja viittomista ajatellen mietin, toimisiko teksti paremmin draaman muodossa, jossa näyttämöviitteisiin voisi lisätä kohdan "Esteri viittoo", vai pitäydynkö kertovassa tekstityylissä? muutenkin ideoita Esterin hiljaisen esityksen ilmaisuun olisi kiva kuulla.
- Toimiiko päähenkilöiden vuorotteleva "päähenkilön rooli" tekstissä?
- Mitä muuta tulee mieleen?
- olisi myös kiva kuulla mitä tekstin perusteella tulee mieleesi seuraavista tapahtumista? Mielessäni on jo aika iso käännekohta ja juonisuunnitelma on päässäni jollain tapaa muodostunut, mutta tahtoisin tietää millaisia ennakko-odotuksia tämä alku herättää.

+ jos saan tekstiä jatkettua/muokattua, olisiko s kiinnostunut ideasta että laitan jatkoa a.) suoraan sinulle, vai b.) tänne blogiin erissä?

Ei kommentteja: